Welkom bij Peter de Groot - Meer dan banden alleen
 

Aircobeurt met koudemiddel R1234yf

Sinds 1 januari 2017 zijn alle nieuwe auto’s afgeleverd met het nieuwe koudemiddel R1234yf. Door nieuwe milieuwetgeving mag het oude koudemiddel niet meer worden gebruikt in nieuw afgeleverde auto’s. Daarnaast is speciale apparatuur nodig omdat het nieuwe vloeistof niet met de bestaande machines gevuld kan worden.

Wij van Premio Banden + Autoservice Peter de Groot zijn gefocust op de toekomst en daar kan dit systeem niet aan ontbreken.


Wij kunnen dus zowel het oude gas (R134A) al het nieuwe gas (R1234YF) service geven en daardoor zorgen dat het klimaat in uw auto optimaal afgeregeld kan worden doormiddel van de airco.

Een servicebeurt voor de airco is niet alleen goed voor het optimaal functioneren van het systeem, maar zorgt er ook voor dat eventuele schimmelvorming verwijderd wordt. Dit voorkomt tevens een nare of muffe geur uit het systeem. Daarnaast helpt onderhoud aan de airconditioning de vaak kostbare reparatie aan de airco-compressor te voorkomen.

Onze nieuwsbriefWilt u per e-mail op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Abonneer u dan op onze elektronische nieuwsbrief. Lees verder »