Welkom bij Peter de Groot - Meer dan banden alleen
 

Band op Spanning in werkgelegenheidsproject

Band op Spanning, Jaarbeurs en de gemeente Utrecht hebben een werkgelegenheidsproject tot stand gebracht voort voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit meldt Jaarbeurs Utrecht.

Wereldprimeur

Op maandag 14 december hebben de directeur van Jaarbeurs, Henk Broeders, en wethouder Victor Everhardt de feestelijke Kick Off verzorgd van dit project, een wereldprimeur in Utrecht. Zij hebben zelf de banden van hun auto opgepompt met hulp van de deelnemers in dit project bij de hoofdingang van de Jaarbeurs op parkeerterrein P3.

Klimaatprobleem

Met deze project willen de partijen de aanpak van het klimaatprobleem concreet handen en voeten geven, Dagelijks worden de autobanden van de bezoekers van de Jaarbeurs gratis opgepompt. Daardoor ontstaan tientallen nieuwe banen.

Jaarlijks staan 600.000 auto’s op dit parkeerterrein waarvan 60% een te lage bandenspanning heeft. De partijen investeren gezamenlijk ruim 200.000 euro in deze pilot en bieden zo werkervaringsplaatsen aan voor ruim 50 mensen.

bron: bandenportaal.nl


Onze nieuwsbriefWilt u per e-mail op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Abonneer u dan op onze elektronische nieuwsbrief. Lees verder »