Welkom bij Peter de Groot - Meer dan banden alleen
 

Goodyear lanceert Vector Protector

Goodyear introduceert met Vector Protector een nieuw garantieprogramma op haar Vector 4Seasons vierseizoenenbanden. Naast de normale fabrieksgarantie biedt de Vector Protector garantie een jaar lang extra bescherming tegen pech, vandalisme en diefstal.

Pech, diefstal
Particuliere kopers van een set van 4 nieuwe Vector 4Seasons banden kunnen naast de standaard fabrieksgarantie rekenen op 365 dagen volledige garantie op pech, vandalisme en diefstal. Bij aankoop van vier Goodyear Vector 4Seasons-banden ontvangen zij na registratie hun persoonlijke Vector Protector-kaart. Deze kaart is geldig bij deelnemende Goodyear dealers en biedt een jaar lang extra bescherming in onvoorziene situaties.

Toenemende vraag
De tweede generatie Vector 4Seasons banden die Goodyear recent lanceerde, is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar vierseizoenenbanden. Die vraag komt van automobilisten uit heel Europa die niet altijd hun banden vervangen bij het wisselen van de seizoenen.

De nieuwe generatie Vector 4Seasons is reeds beschikbaar. Aanvullende maten worden in januari 2016 verwacht. In totaal zullen er 43 verschillende maten geïntroduceerd worden.

bron: bandentotaal.nl

Onze nieuwsbriefWilt u per e-mail op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Abonneer u dan op onze elektronische nieuwsbrief. Lees verder »