aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 02-03-2023  

Nieuwsbrief maart 2023

 
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Heeft u vragen over onze producten, service of een suggestie voor onze website, neem dan gerust contact op.
Wij horen het graag van u.Als veilige rijder wilt u natuurlijk dat niets uw rijplezier in de weg staat. Daarom is dit het moment om bij Premio Peter de Groot uw winterwielen met uw zomerwielen te laten wisselen zodat u veilig met de juiste banden de weg op kunt. Maar u kunt ook kiezen voor All Seasons Banden.
 


image/gif

 

Met vierseizoenenbanden heeft u zekerheid

 
De vierseizoenenband is bezig aan een opmars. En terecht! U hoeft niet te wisselen van zomer- naar winterbanden, wat u tijd én geld bespaart. U heeft met deze banden een uitstekende grip op zowel natte als droge wegen. En nóg belangrijker: ze hebben een prima tractie in de sneeuw. Wel zo handig en veilig bij plotselinge sneeuwval. En de meeste vierseizoenenbanden zijn ook nog geschikt voor landen waar winterbanden verplicht zijn. De ideale band voor de slimme automobilist dus.
 
 


 
 

Maak online een afspraak


Premio Peter de Groot is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt.

Maak vast NU een afspraak, zodat u zeker weet dat wij u op tijd kunnen helpen.

image/gif  
ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 


image/gif
 
Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl