aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 13-10-2023  

Nieuwsbrief oktober 2023

 
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Heeft u vragen over onze producten, service of een suggestie voor onze website, neem dan gerust contact op.
Wij horen het graag van u.Als veilige rijder wilt u natuurlijk dat niets uw rijplezier in de weg staat. Daarom is dit het moment om bij Premio Peter de Groot uw winterwielen met uw zomerwielen te laten wisselen zodat u veilig met de juiste banden de weg op kunt. Maar u kunt ook kiezen voor All Seasons Banden.

image/gif 

De bandenwisselweken


Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur onder de zeven graden komt, is het het beste om uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden.

Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden?

Maak online uw afspraak.
 
    


 
  

 
 

Maak online een afspraak


Premio Peter de Groot is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt.

Maak vast NU een afspraak, zodat u zeker weet dat wij u op tijd kunnen helpen.

image/gif  
ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 


image/gif
 
Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl