aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 21-03-2014  

Nieuwsbrief maart 2014


Nieuwe website
Sinds afgelopen weekend is onze nieuwe website online. U moet zeker eens een bezoekje brengen en wij zullen met regelmaat tips en nieuws vermelden. Daarnaast vindt u alles over onze diensten.
Wij zijn niet alleen een bandenspecialist. In samenwerking met Topspace kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van: Bagageboxen, Dakdragers, Fietsen­dragers, Navigatiesystemen, Skiboxen, Sneeuwkettingen... Lees verder »

Tijd voor de bandenwisselweken!
Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur boven de zeven graden komt, is het het beste om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden? Maak online uw afspraak.

ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Peter de Groot Bandencenter. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging. Nu reserveren? Klik hier »
   

Eerst repareren, dan pas vervangen
Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. Lees verder »

12,5 jaar Peter de Groot
Afgelopen 1 maart bestond Peter de Groot Bandencenter precies 12,5 jaar. Dat was reden voor een feestje.
Wij willen iedereen bedanken voor de felicitaties en de mooie bloemen, we hebben er van genoten!

De échte bandenspecialist
point S is nu ook in Nederland, en dat is goed nieuws voor u! Met meer dan 2.400 bandenservice vestigingen in Europa kopen wij groot in en bent u de eerste die daarvan profiteert. Bij point S bent u al snel 30% voordeliger uit dan elders! Bovendien bent u verzekerd van professionele montage door echt ervaren bandenspecialisten. Gewoon zoals het hoort! point S heeft alle topmerken voor u in huis waardoor we u direct kunnen helpen.

Vaco: winterbanden minder mankementen dan zomerbanden
Bij personenwagens op winterbanden vertonen de banden minder vaak mankementen dan bij personenwagens op zomerbanden. Dit blijkt uit het Rolling Wheel onderzoek naar de staat van personenwagenbanden in Nederland, dat nu voor de derde keer is uitgevoerd door Vereniging Vaco. Voor het eerst is het onderzoek in de winter gehouden, maar de opzet is ongewijzigd. Lees verder »


Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl