aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 10-06-2014  

Nieuwsbrief juni 2014


Zomervakantie
Voor velen is de zomervakantie weer begonnen. Een moment van rust en ontspanning. Toch is het goed om wanneer u met de auto, caravan of vouwwagen op vakantie gaat even stil te staan bij de conditie van uw banden. De jaarlijkse vakantiecontroles tonen steeds weer opnieuw aan dat de banden van caravans, vouwwagens en bagagewagens onvoldoende aandacht krijgen... Lees verder »


Eerst repareren, dan pas vervangen
Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. Lees verder »

Kies vandaag voor Pirelli banden en ...
Innovatie, technologie en prestaties zijn de typische kenmerken van Pirelli banden. Meteen ook de reden waarom de belangrijkste autoconstructeurs de voorkeur geven aan Pirelli. Dankzij onze ervaring en deskundigheid bieden wij u de juiste bandenkeuze op maat voor uw wagen. Vraag advies aan uw erkende Pirelli verkoper? Lees verder »

Trekhaak van topmerken
Vakkundige trekhaakmontage voor een scherpe prijs. Wij  zorgen ervoor dat uw auto wordt voorzien van de juiste trekhaak geschikt voor caravan, aanhanger of fietsendrager.
Wij monteren uitsluitend de sterkste kwaliteitstrekhaken van de topmerken zoals Bosal. Uw garantie voor probleemloos gebruik. Alle trekhaken zijn gekeurd, dus betrouwbaar, veilig en wettig!

Motorbanden
Bent u op zoek naar nieuwe motorbanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons motorbanden assortiment bevat vele bekende motorband merken met onder andere Bridgestone, Continental, Dunlop, Heidenau, Metzeler, Michelin, Pirelli enz. Zitten de motorbanden die u zoekt niet in ons assortiment? Mail ons dan direct met uw vraag.
 


ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Peter de Groot Bandencenter. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging. Nu reserveren? Klik hier »

Een veelgestelde vraag
Een veel gestelde vraag is of met stikstof gevulde banden kunnen worden bijgepompt met gewone lucht. Het antwoord is ja. Al is de verhouding stikstof - zuurstof niet meer optimaal, waardoor het positieve effect van stikstof minder merkbaar is. Wel is het aan te raden om bij de eerstvolgende gelegenheid uw banden weer bij ons te laten bijvullen met nieuwe stikstof.

Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl