aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 04-09-2014  

Nieuwsbrief september 2014

 
Via deze weg houden wij onze klanten en relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en relevante informatie. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips en belangrijke mededelingen en verschijnt 4 keer per jaar in de eerste week van de maanden maart, juni, september en december.
 

Peter de Groot - Meer dan banden alleen


Herfst!? Tijd voor winterbanden!
De "R" zit weer in de maand, de winter komt er weer aan. Het wordt dus weer tijd om een set winterbanden onder uw auto te laten monteren.
Banden vormen de enige verbinding tussen de auto en het wegdek. Auto’s die op zomerbanden rijden hebben in de winter dan ook meer kans om in een slip te raken. Daarom wordt geadviseerd om, zodra de "R" in de maand is, te kiezen voor winterbanden. Lees verder »

Tijd voor de bandenwisselweken!
Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur onder de zeven graden komt, is het het beste om uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden? Maak online uw afspraak.

ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Peter de Groot Bandencenter. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging. Nu reserveren? Klik hier »


image/gif


Autotaalglas
In samenwerking met Autotaalglas kunt u nu ook met uw ruitschade bij ons terecht. Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Lees verder »
 

De kosten van winterbanden
Op het eerste gezicht lijken winterbanden een hele investering. En waar laat je ze in de zomer? Maar het aanschaffen van winterbanden blijkt weinig extra te kosten. U gebruikt immers nu twee sets banden parallel in plaats van achter elkaar. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw zomer- of winterset op te slaan. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bandenopslag regelt u gemakkelijk bij Peter de Groot
  1. Ze liggen thuis niet in de weg
  2. Snel gemonteerd bij uw bandenwissel
  3. Snel bij de hand wanneer nodig
  4. Uw banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal
Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Heerlijk op vakantie
Ook voor het huren van winterbanden bent u bij Peter de Groot aan het goede adres. Heeft u tijdelijke winterbanden nodig voor bijvoorbeeld wintersport, maar wilt u geen eigen set aanschaffen? Het huren van winterbanden is dan de uitkomst.
Wij verhuren:
• Winterbanden
• Skiboxen
• Skidragers
• Sneeuwkettingen

Auto onderhoud
Uw auto slijt, niet alleen door gebruik, ook weersinvloeden dragen bij aan de slijtage van uw auto. Goed auto onderhoud is daarom belangrijk en helpt u uiteindelijk in kosten van reparaties te besparen. U kunt uw auto bij ons laten onderhouden voor zowel voor een kleine beurt of een grote beurt.
Meer informatie? Bel ons op: 0186-620028


image/gifPremio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl