aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 27-10-2014  

Nieuwsbrief oktober 2014

 
Via deze weg houden wij onze klanten en relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en relevante informatie. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips en belangrijke mededelingen en verschijnt 4 keer per jaar in de eerste week van de maanden maart, juni, september en december.
 

Peter de Groot - Meer dan banden alleen


Tijd voor winterbanden? RESERVEER TIJDIG!

De "R" zit weliswaar in de maand, maar als u zo naar buiten kijkt en u ziet dat het zonnetje schijnt, dan is dat het laatste waar u aan denkt.
U bent niet de enige die zo denkt en als het weer ineens omslaat dan denkt iedereen ineens aan de winterbanden. Reserveer daarom tijdig.
Wij willen niemand teleurstellen. Maak online uw afspraak »

TPMS binnenkort verplicht. Wat is dat?
 
Vanaf 1 november 2014 wordt de toepassing van Tyre Pressure Monitoring Systems verplicht voor iedere vanaf dan geleverde nieuwe auto. TPMS maakt dan onderdeel uit van de typegoedkeuring van de auto. Lees verder »

Betere banden van levensbelang
 
Het is al bijna algemeen bekend maar onderzoekers van het GTÜ (Gesellschaft für Technische Überwachung) namen nogmaals de proef op de som om aan te tonen hoe gevaarlijk goedkope autobanden kunnen zijn. Banden uit China en sommige oost-europese landen werden vergeleken met de Dunlop Sport Maxx RT als referentieband. Lees verder »

ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Peter de Groot Bandencenter. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging. Nu reserveren? Klik hier »


image/gif


Heerlijk op vakantie

Ook voor het huren van winterbanden bent u bij Peter de Groot aan het goede adres. Heeft u tijdelijke winterbanden nodig voor bijvoorbeeld wintersport, maar wilt u geen eigen set aanschaffen? Het huren van winterbanden is dan de uitkomst.
Wij verhuren:    • Winterbanden
• Skiboxen
• Skidragers
• Sneeuwkettingen

Bandenopslag regelt u gemakkelijk bij Peter de Groot
  1. Ze liggen thuis niet in de weg
  2. Snel gemonteerd bij uw bandenwissel
  3. Snel bij de hand wanneer nodig
  4. Uw banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal
Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.


image/gifPremio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl