aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 15-12-2014  

Nieuwsbrief december 2014

 
Via deze weg houden wij onze klanten en relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en relevante informatie. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips en belangrijke mededelingen en verschijnt 4 keer per jaar in de eerste week van de maanden maart, juni, september en december.
 

Peter de Groot - Meer dan banden alleen


Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze dienstenpakket voor u uitgebreid met een kleine- of grote beurt en een airco onderhoud service.
 
Kleine beurt voor uw auto

Alle techniek heeft onderhoud nodig. Zeker als er veel bewegende delen in het spel zijn, zoals bij uw auto, is periodiek onderhoud essentieel voor de levensduur en veiligheid. Het is aan te bevelen om volgens advies van het merk een kleine beurt uit te laten voeren. Bij Peter de Groot garanderen we een betrouwbare kleine onderhoudsbeurt tegen een scherpe prijs. Lees verder »

Grote beurt voor uw auto

Bij Peter de Groot staat de ‘grote beurt van uw auto’ voor een grondige inspectie van meer dan 70 vitale onderdelen. Bovendien voeren we alle smeer- en afstelwerkzaamheden uit, die de fabrikant van uw auto voorschrijft. Dit verschilt uiteraard per merk. Onze onderhoudsmonteurs verstaan hun vak en slaan geen detail over. Lees verder »

Wanneer is uw auto toe aan airco onderhoud?

De airco in de auto regelt de temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid afneemt. In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubber neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft. Lees verder »

ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Peter de Groot Bandencenter. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging. Nu reserveren? Klik hier »


image/gif


Vergeet u banden niet te wisselen!

Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur onder de zeven graden komt, is het het beste om uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden? Maak online uw afspraak.

Heerlijk op vakantie

Ook voor het huren van winterbanden bent u bij Peter de Groot aan het goede adres. Heeft u tijdelijke winterbanden nodig voor bijvoorbeeld wintersport, maar wilt u geen eigen set aanschaffen? Het huren van winterbanden is dan de uitkomst.
Wij verhuren:    • Winterbanden
• Skiboxen
• Skidragers
• Sneeuwkettingen

Bandenopslag regelt u gemakkelijk bij Peter de Groot
  1. Ze liggen thuis niet in de weg
  2. Snel gemonteerd bij uw bandenwissel
  3. Snel bij de hand wanneer nodig
  4. Uw banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal
Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.


image/gif

En tot slot:Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl