aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 21-03-2015  

Nieuwsbrief maart 2015
 

Is er iets veranderd bij Peter de Groot?

 
Jazeker!
Peter de Groot en zijn medewerkers kijken voortdurend naar de mogelijkheden om u als klant nog beter te bedienen. Met het Premio Dealerschap gaan wij de service aan u verder uitbouwen. Het Premio Dealerschap combineert de kracht van een zelfstandige, flexibele en lokale partner met de traditierijke, internationale ervaring van Goodyear Dunlop.

Full-service
Onderzoek toont aan dat, naast prijs en assortiment, de service een van de belangrijkste factoren is waarmee een vak handelaar zich onderscheidt van de concurrentie. Met service bedoelen we specifiek advies, vakkennis, vriendelijkheid, snelheid, klantgerichtheid en een ruim dienstenaanbod voor de klant. Deze alsmaar toenemende vraag van consumenten om compleet bediend te worden, vullen wij in met de Premio Banden + Autoservice.

Wellicht heeft u recentelijk de uitstraling van ons bedrijf zien veranderen. Wij zijn getransformeerd van een bandenspecialist in een service-georiënteerde Premio dealer, waar u terecht kunt voor het complete onderhoud van uw auto. Lees verder »
 
Peter de Groot gaat dus met de tijd mee


 
Bekijk deze afbeeldingen in het groot. Klik HIER »

Nieuwe website
Tevens hebben wij onze website in een nieuw jasje gestoken. U moet zeker eens een bezoekje brengen en wij zullen met regelmaat tips en nieuws vermelden. Daarnaast vindt u zeer scherpe aanbiedingen.
Onze service hebben wij aanzienlijk uitgebreid... Lees verder »

Tijd voor de bandenwisselweken!
Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur boven de zeven graden komt, is het het beste om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden? Maak online uw afspraak.

ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Peter de Groot Bandencenter. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging. Nu reserveren? Klik hier »
   

Kleine beurt voor uw auto

Alle techniek heeft onderhoud nodig. Zeker als er veel bewegende delen in het spel zijn, zoals bij uw auto, is periodiek onderhoud essentieel voor de levensduur en veiligheid. Het is aan te bevelen om volgens advies van het merk een kleine beurt uit te laten voeren. Bij Peter de Groot garanderen we een betrouwbare kleine onderhoudsbeurt tegen een scherpe prijs. Lees verder »

Grote beurt voor uw auto

Bij Peter de Groot staat de ‘grote beurt van uw auto’ voor een grondige inspectie van meer dan 70 vitale onderdelen. Bovendien voeren we alle smeer- en afstelwerkzaamheden uit, die de fabrikant van uw auto voorschrijft. Dit verschilt uiteraard per merk. Onze onderhoudsmonteurs verstaan hun vak en slaan geen detail over. Lees verder »

Wanneer is uw auto toe aan airco onderhoud?

De airco in de auto regelt de temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid afneemt. In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubber neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft. Lees verder »Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl