aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 28-07-2017  Zomeracties
 Met de Prettige Vakantiecheck controleert Premio uw auto nu gratis op de meest essentiële punten: bandenprofiel, schokdempers, bandenspanning, oliepeil, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, remmen, uitlaat, accu en lampen/verlichting. Daarbij vullen we ook nog gratis olie (max. 1 liter, 10W40 olie), koelvloeistof en ruitenwisservloeistof bij! Een afspraak is zo gemaakt.Gerust op vakantie met onze vertrouwde vakkundige controle op tientallen essentiële punten. Uw caravan of vouwwagen wordt gecheckt op meer dan 60 punten: van neuswiel tot remmen, van bodem tot zijreflectoren, van kachel tot aarding, van bandprofielen tot wielenbalans en van vloer tot dak.
Uw camper wordt gecheckt op meer dan 50 punten: van veersysteem tot vloerbevestiging, van deur tot cassettetoilet, van boiler tot boordaccu, van bandprofielen tot wielenbalans en van vloer tot dak.Een goed werkende airco in de auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt er ook voor dat de bestuurder fris (en dus oplettender) achter het stuur zit. Daarbij is ook uw gezondheid een goede reden om uw airco te laten onderhouden. Zo voorkomt u dat bacteriën, sporen, schimmels en vieze geuren zich via de ventilatieroosters verspreiden en allergische reacties veroorzaken.
 

Autobandentips
 

Controleer voordat u op reis gaat altijd de bandenspanning. Met alle vakantiespullen is uw auto ongetwijfeld zwaarder beladen dan normaal. Check de handleiding van de auto, de sticker op het tankklepje of de deurstijl voor de juiste bandenspanning. Een juiste bandenspanning zorgt voor minder brandstofverbruik en minder kans op oververhitting van de banden en klapbanden.
   
Controleer de bandenspanning als de banden koud zijn. De banden zijn "koud" als ze de laatste twee uur niet hebben gereden of minder dan drie kilometer hebben afgelegd met lage snelheid. Controleert u de spanning toch op warme banden, tel dan 0.3 bar op bij de spanning die wordt aanbevolen door de autofabrikant. Controleer de spanning opnieuw als de banden wel koud zijn.
   
Controleer ruim voor vertrek uw banden op slijtage. Elke band slijt en verliest daarmee profi eldiepte. Minder profiel betekent een slechtere afvoer van water en dat kan uiteindelijk leiden tot aquaplaning. Alle banden zijn voorzien van slijtage-indicatoren in hun hoofdgroeven. Als het profiel tot op deze indicator versleten is, is de wettelijke limiet bereikt en moet de band zeker worden vervangen.
    
 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen

image/gif  

 
ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 
 

Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl