aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 08-09-2017  

Nieuwsbrief september 2017

 
Via deze weg houden wij onze klanten en relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en relevante informatie. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips, belangrijke mededelingen en scherpe aanbiedingen.


Maak online een afspraak


Het is toch de tijd al om aan de winter te denken, want de "R" zit weer in de maand, de winter komt er straks toch echt weer aan. En dan wordt het weer tijd om een set winterbanden onder uw auto te laten monteren.
Banden vormen de enige verbinding tussen de auto en het wegdek. Auto’s die op zomerbanden rijden hebben in de winter dan ook meer kans om in een slip te raken. Daarom wordt geadviseerd om, zodra de "R" in de maand is, te kiezen voor winterbanden. Lees verder »

Maak vast NU een afspraak, zodat u zeker weet dat wij u op tijd kunnen helpen.

image/gif  
Bij Premio Peter de Groot kijken wij voortdurend naar mogelijkheden om u als klant nóg beter te bedienen. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor alle vertrouwde zaken op bandengebied. Maar voor uw grootst mogelijke rijplezier verzorgen we graag het compléte onderhoud van uw auto. Van APK tot grote beurt. Alles onder een dak. Voor prijzen om voor om te rijden.

Van oudsher staan we voor een ruime keus in banden. Meer dan ooit staan we echter ook voor Service met een grote S. Met alle knowhow en hoogwaardige technieken die hiervoor nodig zijn. Na een bezoek aan Premio Peter de Groot is uw rijplezier gegarandeerd groter dan ervoor. Door onze specifieke vakkennis, het juiste advies, het meedenken met uw situatie, ons ruime dienstenaanbod en de snelheid van werken. U rijdt gegarandeerd 100% tevreden weer weg. Welkom bij Premio Peter de Groot!Met vierseizoenenbanden heeft u zekerheid


De vierseizoenenband is bezig aan een opmars. En terecht! U hoeft niet te wisselen van zomer- naar winterbanden, wat u tijd én geld bespaart. U heeft met deze banden een uitstekende grip op zowel natte als droge wegen. En nóg belangrijker: ze hebben een prima tractie in de sneeuw. Wel zo handig en veilig bij plotselinge sneeuwval. En de meeste vierseizoenenbanden zijn ook nog geschikt voor landen waar winterbanden verplicht zijn. De ideale band voor de slimme automobilist dus.
 
 Winterbandenwetgeving Duitsland


De wetgeving in Duitsland vereist het gebruik van winterbanden bij winterse omstandigheden. Vanaf 01/01/2018 zal de definiëring van een “winterband” in Duitsland veranderen (onderstaande geldt specifiek voor Consumer-banden):
 
All season en winterbanden die vanaf 01/01/2018 geproduceerd worden (DOT 0118), worden pas als winterband erkend als ze het sneeuwvloksymbool dragen. Enkel de M+S markering volstaat dan niet meer!
All season en winterbanden met enkel M+S die tot en met 31/12/2017 geproduceerd worden (DOT 5217), kunnen tijdens de winterperiode in Duitsland nog gebruikt worden tot ten laatste 30 september 2024. 

Meer dan banden alleen

 
     

Met Premio bent u klaar voor de herfst- en winter­maanden. Naast een volledige check op alle specifieke zaken die u tijdens deze maanden parten kunnen spelen - accu, remmen, ruiten­wissers en  verlichting - worden ook alle vloei­stoffen gecontroleerd en  aangevuld. Lees verder »
    
Uw airco is niet alleen in de warme, maar ook in de koude en natste maanden van het jaar van groot belang. Een goed werkende airco filtert namelijk het vocht uit de  lucht. Geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen in de auto.
Lees verder »
 
     
 

Een correct uitgelijnde auto helpt te voorkomen dat uw banden minder snel slijten. Ze gaan langer mee, presteren beter en helpen ook nog  om brandstof te besparen. Correct uitgelijnde banden zorgen voor meer veilig­heid doordat uw auto minder (opzij) zal trekken.
Lees verder »
     
Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op
essentiële punten zoals verlichting, remmen, ruitenwissers,  banden­spanning en meer. Ook de motorolie wordt ververst. Dit onderhoud is vooral preventief en zorgt voor tijdige signalering van eventuele problemen.
Lees verder »


 

Wist u dat?


Als uw auto bij ons is voor reparatie of onderhoud, hebben wij de beschikking over vervangend vervoer.

Auto
Wij hebben een beperkt aantal uitleenauto’s, maak dus tijdig een afspraak als u hiervan gebruik wil maken.

Fiets
De uitleenfiets is gratis.
 
 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen

image/gif  

 
ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl