aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 12-10-2017  

Nieuwsbrief oktober 2017

 
Via deze weg houden wij onze klanten en relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en relevante informatie. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips, belangrijke mededelingen en scherpe aanbiedingen.Als veilige rijder wilt u natuurlijk dat niets uw rijplezier in de weg staat. Daarom is dit het moment om bij Premio Peter de Groot uw zomerwielen met uw winterwielen te laten wisselen zodat u veilig met de juiste banden de weg op kunt. In onze online afsprakenplanner kunt u direct de datum en het tijdstip van uw voorkeur kiezen. Plan nu alvast uw afspraak in, zodat u er niet pas aan herinnerd wordt als de eerste echte winterse omstandigheden zich voordoen.

image/gif


Nog geen winterwielen?


Bent u nog niet in het bezit van een originele winter wielset? Neem dan nu contact op met Premio Peter de Groot. Zij staan u graag te woord en voorzien u graag van een passend aanbod.
 

Maak online een afspraak


Het is toch de tijd al om aan de winter te denken, want de "R" zit weer in de maand, de winter komt er straks toch echt weer aan. En dan wordt het weer tijd om een set winterbanden onder uw auto te laten monteren.
Banden vormen de enige verbinding tussen de auto en het wegdek. Auto’s die op zomerbanden rijden hebben in de winter dan ook meer kans om in een slip te raken. Daarom wordt geadviseerd om, zodra de "R" in de maand is, te kiezen voor winterbanden. Lees verder »

Maak vast NU een afspraak, zodat u zeker weet dat wij u op tijd kunnen helpen.

image/gif 

Meer dan banden alleen

 
     

Met Premio bent u klaar voor de herfst- en winter­maanden. Naast een volledige check op alle specifieke zaken die u tijdens deze maanden parten kunnen spelen - accu, remmen, ruiten­wissers en  verlichting - worden ook alle vloei­stoffen gecontroleerd en  aangevuld. Lees verder »
    
Uw airco is niet alleen in de warme, maar ook in de koude en natste maanden van het jaar van groot belang. Een goed werkende airco filtert namelijk het vocht uit de  lucht. Geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen in de auto.
Lees verder »
 
     
 

Een correct uitgelijnde auto helpt te voorkomen dat uw banden minder snel slijten. Ze gaan langer mee, presteren beter en helpen ook nog  om brandstof te besparen. Correct uitgelijnde banden zorgen voor meer veilig­heid doordat uw auto minder (opzij) zal trekken.
Lees verder »
     
Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op
essentiële punten zoals verlichting, remmen, ruitenwissers,  banden­spanning en meer. Ook de motorolie wordt ververst. Dit onderhoud is vooral preventief en zorgt voor tijdige signalering van eventuele problemen.
Lees verder »


   
 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen

image/gif  

 
ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl