aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 06-11-2017  

Nieuwsbrief november 2017

 
Via deze weg houden wij onze klanten en relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en relevante informatie. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips, belangrijke mededelingen en scherpe aanbiedingen.
De zomer ligt alweer (ver) achter ons. Hopelijk heeft u een ontspannende vakantie gehad. Grote kans echter dat uw auto het zwaar heeft gehad. Premio helpt u graag ’m weer helemaal winterklaar te maken.

Tijdens een vakantie worden vaak
veel en intensieve kilometers gereden, onder hoge temperaturen. Daarbij was uw auto waarschijnlijk extra zwaar beladen. Dat zorgt allemaal voor een behoorlijke belasting. Niet alleen voor de
    banden, motor en remmen, maar  bijvoorbeeld ook voor de airco.

Volop voordeel voor u en uw auto Om ook in koude tijden goed voor de dag te (blijven) komen, biedt Premio u weer een groot aantal
    topacties.
Van een gratis tankkaart bij een set winterbanden tot een scherp geprijsde aircocheck bij een  onderhoudsbeurt. En wilt u uw auto echt verwennen, ga voor nieuwe velgen! Alles voor uw rijplezier.

image/gif

 


Elke auto-accu heeft een beperkte levensduur. Hoelang hij meegaat hangt af van het gebruik. Maakt u bijvoorbeeld veel korte ritten, dan komt een accu niet voldoende op temperatuur en laadt hij niet volledig op. Is uw accu onvolledig opgeladen, dan zal hij bij vrieskou grote kans lopen het te begeven. Onder het vriespunt levert een accu nog maar tweederde van zijn capaciteit en dat is niet genoeg om de auto te starten.

Kan je hier dan niets aan doen? Jawel! Heeft uw accu nog voldoende capciteit, dan is het absoluut zinvol om in koude (winter)tijden wat beter voor hem te zorgen. Zo kunt u voor het starten bij wijze van ‘warming-up’ even de lichten laten branden. Ook is het beter om het startstop- systeem uit te zetten.

Bij twijfel even laten doormeten
Heeft u twijfels over de staat van uw accu? Kom naar uw Premio en wij meten hem graag even door. Is de accu niet goed meer, dan doen wij de montage van u nieuwe accu gratis!


  

Maak online een afspraak


Het is toch de tijd al om aan de winter te denken, want de "R" zit weer in de maand, de winter komt er straks toch echt weer aan. En dan wordt het weer tijd om een set winterbanden onder uw auto te laten monteren.
Banden vormen de enige verbinding tussen de auto en het wegdek. Auto’s die op zomerbanden rijden hebben in de winter dan ook meer kans om in een slip te raken. Daarom wordt geadviseerd om, zodra de "R" in de maand is, te kiezen voor winterbanden. Lees verder »

Maak vast NU een afspraak, zodat u zeker weet dat wij u op tijd kunnen helpen.

image/gif 


Als optimale voorbereiding op de wintermaanden gaat u ongetwijfeld voor een onderhoudsbeurt van uw auto. Remmen, olie, vloeistoffen, banden, u wilt het allemaal tiptop op orde hebben. Maar denkt u ook aan uw airco? Uw airco is van groot belang, ook in de koudste en natste maanden van het jaar. Een goed werkende airco fi ltert het vocht uit de lucht. Dat is geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen in de auto.

 


Meer dan banden alleen

 
     

Met Premio bent u klaar voor de herfst- en winter­maanden. Naast een volledige check op alle specifieke zaken die u tijdens deze maanden parten kunnen spelen - accu, remmen, ruiten­wissers en  verlichting - worden ook alle vloei­stoffen gecontroleerd en  aangevuld. Lees verder »
    
Uw airco is niet alleen in de warme, maar ook in de koude en natste maanden van het jaar van groot belang. Een goed werkende airco filtert namelijk het vocht uit de  lucht. Geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen in de auto.
Lees verder »
 
     
 

Een correct uitgelijnde auto helpt te voorkomen dat uw banden minder snel slijten. Ze gaan langer mee, presteren beter en helpen ook nog  om brandstof te besparen. Correct uitgelijnde banden zorgen voor meer veilig­heid doordat uw auto minder (opzij) zal trekken.
Lees verder »
     
Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op
essentiële punten zoals verlichting, remmen, ruitenwissers,  banden­spanning en meer. Ook de motorolie wordt ververst. Dit onderhoud is vooral preventief en zorgt voor tijdige signalering van eventuele problemen.
Lees verder »


   
 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen

image/gif  

 
ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl