aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 04-12-2017  

Gaat u veilig de weg op in de winter?


Het najaar heeft definitief haar intrede gedaan. Over een maand is het zelfs al winter en dat betekent koude temperaturen, neerslag én kans op sneeuw. Daarop kan je maar beter voorbereid zijn.

De juiste band
Het is een misverstand dat winterbanden alleen maar werken in de sneeuw. Een winterband werkt al bij 7◦C en minder. De band heeft dan beter contact met het wegdek en is dus veiliger. In de sneeuw, op bijvoorbeeld wintersport, is een winterband echt onmisbaar en vaak ook verplicht.
image/gif

 

Ga je niet direct op wintersport maar wil je wel veilig de winter door, dan is de vierseizoenenband een goed alternatief. De vierseizoenenband is bezig aan een opmars. En terecht! U hoeft niet te wisselen van zomer- naar winterbanden, wat tijd én geld bespaart. Bovendien heeft u met deze banden een uitstekende grip op zowel droge als natte wegen. Ook bij een plotselinge sneeuwval. De ideale band voor de slimme automobilist! 

image/gif

 

Omdat veiligheid bij Premio hoog in het vaandel staat, is het niet vreemd dat zowel de winter- als vierseizoenenbanden in het spotlight staan. Tijdens november en december krijgt u een gratis tankkaart cadeau tot 50€ bij aanschaf van een complete set Goodyear of Dunlop banden. En mocht u voor de vierseizoenenvariant kiezen, dan worden ze t/m 16 december ook nog eens gratis gemonteerd.

Premio Banden en Autoservice
Premio Peter de Groot is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij Premio Peter de Groot! 


 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen


ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 

image/gif  

 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl