aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 12-02-2018  

Band van de toekomst en meer weetjes


Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Heeft u vragen over onze producten, service of een suggestie voor onze website, neem dan gerust contact op.
Wij horen het graag van u.Dit is de autoband van de toekomst


Het conceptmodel van de autoband van de toekomst, de Michelin Vision, is wiel en band tegelijk. Doordat de nieuwe bandengeneratie geen lucht bevat, kan hij nooit lek raken. Bij de ontwikkeling liet 's werelds grootste bandenfabrikant zich inspireren door de natuur.

Lees verder »
 
    


 
 

Autopech onderweg?
Zo roept u in 2018 pechhulp in!


Het was een bekende verschijning langs de Nederlandse snelwegen; de gele paal waar je bij pech de hulp kan inroepen van de ANWB of een andere pechhulpverlener. Na ruim 50 jaar trouwe dienst hebben we afscheid van de praatpaal genomen.

Lees verder »
 


 

De 10 vreemdste verkeersregels in het buitenland


Gaat u binnenkort op autovakantie buiten Nederland? Dan verwacht u misschien dat overal in Europa dezelfde regels gelden. Vergeet het maar. Daarom is het verstandig om goed voorbereid op reis te gaan en de verkeersregels per land na te lezen. Maar er zijn regels die zo vreemd zijn, dat wij ze zelf niet hadden kunnen verzinnen.

Lees verder »
 
 


 
 

Is autoschade verzekerd als je geen winterbanden hebt?


Bij winterse omstandigheden heb je een kleinere kans op een ongeval als je winterbanden hebt. Ze zijn niet verplicht in Nederland, maar wel aan te raden.
Een naar verhouding korte periode per jaar hebben wij te maken met winters weer. Winterbanden zijn niet alleen verstandig bij winterse omstandigheden, maar ook bij regenachtig en koud weer.

Lees verder »
 


 

Winterbanden huren


Winterbanden huren is een goed alternatief voor het kopen van winterbanden. Vooral wanneer u in winterse perioden nauwelijks met de auto rijdt en alleen winterbanden nodig hebt voor een weekje wintersportvakantie. Of als u straks uw auto verkoopt.

Lees verder »

In samenwerking met Topspace kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van: • Bagageboxen • Dakdragers • Fietsendragers • Navigatiesystemen • Skiboxen • Sneeuwkettingen

Lees verder »
 
 
 

image/gif

 

Premio Banden en Autoservice
Premio Peter de Groot is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij Premio Peter de Groot! 


 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen


ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 

image/gif  

 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl