aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 26-03-2018  

Extra vestiging en openingsaanbiedingen !


Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Heeft u vragen over onze producten, service of een suggestie voor onze website, neem dan gerust contact op.
Wij horen het graag van u.Banden en volledig auto-onderhoud op twee plaatsen in Oud-Beijerland


Premio Banden + Autoservice Peter de Groot, al 17 jaar één van de bandenspecialisten voor de Hoeksche Waard en omstreken, gaat nog breder inzetten op service. Aan de Rembrandtstraat 6 in Oud-Beijerland is een tweede vestiging geopend. Een unieke vestiging met een geheel eigen beleving. In de werkplaats wordt uiteraard dezelfde service verleend als in de reeds bestaande vestiging, welke prominent aanwezig is op het bedrijventerrein De Hoogerwerf aan de Donkervoortlaan 2 te Oud-Beijerland.

Lees verder »
 
    


 
 

Premio Peter de Groot
zoekt een allround monteur

 
Premio Peter de Groot is al 17 jaar de bandenspecialist van de Hoeksche Waard en omstreken. Continu zoeken wij mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Bij Premio kunt u terecht voor het complete onderhoud. Dankzij een transparante prijs, een actueel assortiment gekoppeld aan vakkundig advies, hoogwaardige technische knowhow en uitstekende service, speelt Premio perfect in op uw behoeften.

Lees verder »
 


 

De bandenwisselweken


Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur boven de zeven graden komt, is het het beste om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden?

Maak online uw afspraak.
 
    
 


* Acties zijn geldig van 26 maart t/m 30 april 2018

 

image/gif

 
Premio Banden en Autoservice
Premio Peter de Groot is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt.

 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen


ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 

image/gif  

 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl