aan-/afmelden nieuwsbrief | website | disclaimer
Datum: 06-03-2019  

Plan op tijd uw afspraak voor de wielenwisselweken


Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Heeft u vragen over onze producten, service of een suggestie voor onze website, neem dan gerust contact op.
Wij horen het graag van u.Als veilige rijder wilt u natuurlijk dat niets uw rijplezier in de weg staat. Daarom is dit het moment om bij Premio Peter de Groot uw winterwielen met uw zomerwielen te laten wisselen zodat u veilig met de juiste banden de weg op kunt.De bandenwisselweken


Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur boven de zeven graden komt, is het het beste om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker. Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden?

Maak online uw afspraak.
 
    


 
 

Gratis Premio Veiligheidscheck

 
Omdat veiligheid onze prioriteit is, krijgt u een complete set van visuele controles op de meest essentiële punten: bandenprofiel, schokdempers,
bandenspanning, oliepeil, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof,remmen, uitlaat, accu, lampen/verlichting.

Met deze "Veiligheidscheck" kunnen we defecte onderdelen die van invloed zijn op de veiligheid van uw auto tijdig opmerken.
 


 

Ook voor uw motorfietsbanden kunt u bij ons terecht?


U kunt u bij ons terecht voor auto-, caravan-, motorfiets-, vrachtwagen-, heftruck-, scooter- en industriebanden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies; of het nu gaat om banden of om lichtmetalen velgen.

Maak online uw afspraak.
 


 

De drie belangrijkste redenen om te wisselen:


Zomerbanden remmen beter

Met een zomerband heb je bij warmere temperaturen een betere remweg. Dit komt door de samenstelling van het rubber. Rijd je met zomerbanden in de winter door, dan wordt het rubber hard en verliest de band grip.

Een winterband is gemaakt van rubber dat flexibeler blijft bij lage temperaturen. Hierdoor kunnen de profielblokken makkelijker vervormen en hebben ze meer grip in de winter. Bij hogere temperaturen echter zal een winterband door dit zachtere rubber minder precies sturen en eerder slippen, met als gevolg een langere remweg. Kies daarom voor zomerbanden in de zomer en voor winterbanden in de winter.

Zomerbanden slijten minder snel

Als je op tijd wisselt, dan heb je de minste kans op slijtage. Banden slijten voornamelijk als je slipt, zowel in de zomer als de winter. Als je in de zomer zou doorrijden met de zachtere winterbanden, dan slijt het rubber door de hoge temperaturen extra snel. En in de winter slijt het rubber van zomerbanden juist weer sneller, omdat het rubber hard wordt en hierdoor geen grip heeft. Wissel daarom dan ook op tijd.

Dankzij wisselmoment extra bandencheckbandenmontage

Uit onderzoek is gebleken dat 42% van de auto’s die op zomerbanden rijden ten minste één band heeft met slijtage. Voor winterbanden is dat ‘maar’ 14%. Automobilisten die ’s winters doorrijden op hun zomerbanden missen de extra controles op de staat van de banden tijdens de bandenwissels. Voor de verkeersveiligheid is een regelmatige bandencheck dus erg belangrijk.


  
 

image/gif

 

Premio Banden en Autoservice
Premio Peter de Groot is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt.


 

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot - Meer dan banden alleen


- Kleine- en Grote beurt
- Airco service
- APK
- Distributieriem vervangen   
- Olie verversen
- Banden en velgen
- Remmen
- Schokdempers
- Uitlaten
- Balanceren
- Uitlijnen
- Stikstof
- Accu's
- Trekhaken
- Ruitreparatie
- Katalysator
- Bandenopslag
- Kentekenloket.nl
- Verhuur van o.a.:
   Winterbanden
   Bagageboxen
   Dakdragers
   Fietsendragers
   Navigatiesystemen


ONLINE AFSPRAAKPLANNER
Sinds geruime tijd kunt u online in een paar eenvoudige stappen uw afspraak plannen bij Premio Peter de Groot. Steeds meer klanten maken hier gebruik van en terwijl u van een kop koffie geniet en de krant leest, voeren wij de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Dit zijn de stappen:
  1. Maak een keuze waar u een afspraak voor wilt maken en in welke periode
  2. Selecteer de gewenste dag en tijdstip
  3. Voer uw persoonsgegevens in
  4. Voer eventuele aanvullende afspraakgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw gegevens
Nadat u de afspraak hebt bevestigd, ontvangt u van ons een overzicht met alle gegevens. Daarna zien we u graag op het vastgestelde tijdstip terug op onze vestiging.
Nu reserveren? Klik hier »
 

image/gif  

 Premio Peter de Groot | Donkervoortlaan 2 | 3261 NE Oud-Beijerland | 0186 - 620028 | www.premio-peterdegroot.nl